Solide geremde motortrailer te koop € 975,- (verkocht)

In uitstekende staat verkerende geremde motortrailer te koop met 1400 kg as. Deze trailer is geschikt om 2 zware motoren (BMW, Pan-European, Harley Davidson etc) mee te vervoeren over grotere afstanden (autobahnen, autoroutes etc) Door de zeer stabiele wegligging en de verzwaarde as, ligt deze trailer als een blok achter de auto. Ook bij hogere snelheden zal deze motortrailer nooit instabiel aan gaan voelen.

Deze motortrailer is niet kentekengekeurd, dus mag met een B rijbewijs gereden worden, mits de lading de 750 kg niet overschrijdt.

Degelijke Nederlandse kwaliteit van het merk Hoka.

Voor meer informatie, of bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen.

De meeste motortrailers hebben een technische uitvoering van max. 750kg. Dit betekent dat de as, remmen en wiellagers hierop afgestemd zijn. Als je deze trailers laadt met 2 flinke motorfietsen, dat zit je al snel op je max van wat de trailer kan hebben?.

Al onze motortrailers zijn uitgerust met een as, remmen en wiellagers, die belast kunnen worden tot 1500 kg. Dit betekent dat de trailer technisch veel meer gewicht kan dragen, dan er ooit op komt te staan. Het voordeel hiervan is dat de motortrailer altijd als een blok achter de auto hangt en nooit instabiel aanvoelt. Zelfs niet bij snelheden boven de 130 km/u. Hoewel je nooit zo hard mag rijden met een trailer, maar inhalen van een vrachtwagen, of even heuvel af wat harder gaan rijden, is geen enkel probleem. De technische staat van een motortrailer is nl. net zo belangrijk als de staat van jouw auto. Jij wilt toch niet op de route du soleil gaan rijden met een aanhanger, beladen met jouw kostbare motorfiets, die technisch op zijn max. is beladen en dito instabiel rijgedrag vertoont? Onze motortrailers zijn niet kentekengekeurd (je mag er dus mee rijden met een B rijbewijs en een eigen witte kentekenplaat) Ze mogen dus Wettelijk niet zwaarder beladen worden dan 750 kg, maar zoals gezegd kunnen ze technisch een veel grote belading met gemak aan. Voor informatie kan je ons mailen of bellen. www.verhuurmotortrailer.tk